Hur mycket kan ett huvud jobba?

Sömnbristen denna helg är oerhört påtaglig. Hur mycket kan ett huvud jobba egentligen?

1. Studier och inlämningsuppgift: Ja uppgiften fanns i mitt huvud typ helt färdig men att sen få ner det i print går inte. Så då maler vi uppgiften om och om igen. 

2. Utskick: Ja en hektisk tid på jobbet och denna gång vet jag överhuvudtaget inte om jag kommer hinna. Jag skulle behöva börja jobbet tidigare eller sluta senare. Det sistnämnda är inget alternativ och inget av dem är egentligen möjligt med tanke på lämning och hämtning av lilleman. Ja jag vet jag ska inte behöva tänka så här för det ska hinnas med på mina vanliga timmar, men när man då planerar oerhört illa?

3. Framtiden: Hur ska allt bli nu när familjen krympte så drastiskt? Jag och min bror med respektive… Kommer jag och gubben någonsin kunna göra något på tu man hand innan lilleman är stor nog att vara själv hemma? Jag har svårt att be om hjälp och ännu svårare om det rör sig om mer än några timmar dagtid. Okej, om det är längre tid som barnvakt behövs så finns ju svärföräldrarna. Gubben blev ju bra så då kan man ju våga lämna lilleman där. Ha ha ha… Men de har ju svårare att hjälpa till för bara några få timmar p.g.a geografiskt avstånd. Ursprungliga syftet med flytten är borta, finns nytt? Kan man finna ro här ändå? Så osammanhängande tankar som jag inte finner svar på. Tycker inte om ovetskapen… Då bränner tårarna innanför ögonlocken… Vill inte heller ligga någon till last med allt som pågår i huvudet…

Tur att man bara ”niar” och inte ”nollar” imorgon. Och tur att det var 10 år förra året och ”bara” 11 år i år. Nollor (och femmor) uppmärksammar jag men hade inte haft energi till det under rådande omständigheter. 

Uppgiften blev på något vis inlämnad. Det andra får man väl bara gilla läget med. Så god natt världen, håll tummarna för att sömn infinner sig. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s