Sämsta föräldern…

Känner mig som sämsta föräldern alla kategorier. När jag berättar varför, kommer jag att få reaktionen: Jag förstår inte det. Har redan hört det minst en gång. 

Sonen fick feber igår och fick hämtas hem från dagis. Idag är han hemma och kommer även att vara hemma imorgon. Det är jag som vabbar. 

Sonen brukar vara väldigt påverkad av feber, men inte denna gång. 

Oavsett vad…

Jag älskar min son över allt annat och jag älskar att få ta hand om honom.

Men…

Att vara hemma ledig för att det är semester eller dagis är stängt, är oftast inga större problem. Då kan man ju hitta på saker. Man kan vara ute och leka, cykla, sparka sparkcykel, gunga, spela boll m.m. Man kan åka till parken eller åka iväg för att köpa glass eller fika. Man kan åka och hälsa på folk. För att nämna några exempel. 

Att vara hemma p.g.a. sjukdom är odrägligt. Oavsett pigghet, så kan man inte hälsa på folk, inte åka iväg någonstans, inte vara ute helst m.m. Är sonen då själv rastlös så byts aktiviteter ut var 5:e minut. Men mest troligt är det soffläge och tv som gäller. Tiden går otroligt långsamt. Jag klättrar på väggarna. Väggarna kryper in mot mig. Jag går helt enkelt bananas. Nästan panikkänsla. Jag skulle lätt kunna bli en trotsig 4-åring och lägga mig på golvet och storböla. 

Jag har så svårt för VAB. Ibland är det dessutom kombinerat med oro.

Nu ska jag vabba även imorgon. Jag är redan gråtfärdig, rastlös m.m. Hur ska detta gå? Hur överlever jag en dag till med sådana här känslor?

Så…

Jag är definitivt sämsta föräldern alla kategorier. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s