Himma-känsla

Semestertider = fixartider. 

Ibland hade det varit skönt att bo i lägenhet och inte behöva fixa så mycket på egen hand. Förvisso inte jag som fixar så mycket här, men när det ska fixas så behöver ju markservicen skötas likaväl samt omhändertagande av son som kräver ständig närvaro av en i sin lek. Inget som fungerar idealt när man är totalt orkeslös. Men att sätta sig i lägenhet med en högljudd son och inte ha den frihet man har med hus och trädgård är inget alternativ. 

Ju större son, desto rörligare son.

Sonen utvecklas snabbt och senast i raden av nya förmågor är exempelvis cykling. Där vi bor finns inga cykelvägar eller lugna gator. Där vi bor finns en tungt trafikerad väg precis utanför huset. Precis utanför husen finns förvisso trottoar, men inte mer än så. Vi blir lite begränsade när vi vill göra något eller när man vill att sonen ska få bra övning. 

Många känslor kring boende dyker då ibland upp hos mig. Bor vi på rätt ställe ur sonens perspektiv? Vi trivs och att dra igång några andra processor känns därmed inte aktuellt. Det är trots allt ändå rätt lugnt här och det är ett trevligt grannskap, möjligtvis med något litet undantag. 

Men semester är även lika med för mycket tid att tänka. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s