Perspektiv på tillvaron

Från och med nu kommer jag aldrig att göra någon planering, inte ens preliminär planering, för måndagar för det kommer aldrig att bli så som jag tänkt ändå. Det kan ge mycket blandade känslor när det inte blir som man tänkt. Idag gav det inte den bästa känslan när man lämnade förmiddagen bakom sig och äntrade eftermiddagen.

Jag visste att den mindre roliga känslan skulle fortsätta under eftermiddagen, då jag misstänkte att ett besök hos specialist inte skulle ge något av värde. Inga svar, inget som imponerade på något sätt, bara utkastade pengar. Ja min slutledningsförmåga är på topp.

Man skulle kunna tro att hela dagen då skulle vara helt förstörd.

För att ta sig till specialist krävdes lite körning på mindre vägar, något som gav helt andra perspektiv på tillvaron. Platta Skåne med härliga färgglada rutor, grönska, lugn, tunnel av ännu mera grönska, slalomkörning… Detta i kombination med hög musik och skrål från egen strupe. Så otroligt mycket vackert som finns ”bara runt knuten”, så otroligt mycket vackert som man lätt går miste om. Förvisso kände jag mig lite som en pensionär när jag bl.a. passerade en skylt det stod trumpetarbostället på, men det bjuder jag på. Ja Söderåsen ska inte underskattas.


Istället för en dålig känsla i kroppen, går jag ikväll och lägger mig med ro i själen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s