Blogga om barn

Jag prenumererar på ett par olika föräldratidningar och i ett av de senaste numren fördes en liten diskussion kring om det är okej eller inte att blogga om sitt barn. Jag har förstått att detta är en fråga som många har åsikter om. Hur mycket ramaskri blev det inte för sångerskan Carolas blogg om sig och sin adoptivdotter t.ex. De som menar att blogga om sitt barn är okej, gör det för att det är underbart att sprida all den glädje barnet ger och att genom en blogg istället för diverse olika sociala medier har man kontroll över spridningen. De som menar att blogga om sitt barn inte är okej, säger att det är kränkande att lämna ut barnet på ett sådant sätt.

Vi har valt att skapa en blogg om Oliwer där man kan följa vad han är med om och hur han utvecklas. Vi blev inspirerade av andra i vår omgivning som har skapat bloggar om sina barn. Vi har familj, släkt och vänner som inte kan ta del av Oliwers vardag så ofta och vi vill då ge dem en chans att ändå kunna följa vår prins. Det är vår anledning till bloggen. Givetvis tänker man ett par gånger innan man publicerar ett inlägg, men vi känner inte att vi gör något fel gentemot Oliwer. Ett större fotoalbum finns över denna underbar lilla varelse på facebook av precis samma anledning.

Man kan ju alltid hoppas att den glädje Oliwer ger oss, lyser igenom i bloggen och smittar av sig på alla eventuella läsare.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s